­

Help Desk Case de Marcat

Ai probleme cu casa de marcat?
Vrei sa programezi un articol in casa de marcat?
Vrei sa adresezi o intrebare?
Nu are cine sa te ajute?

Selecteaza categoria din care face parte modelul aparatului fiscal pe care-l folosesti si adreseaza intrebarea sub forma de comentariu. Este recomandat sa citesti comentariile anterioare, poate iti gasesti solutia in raspunsurile date la ceilalti utilizatori.

Daca nu gasesti modelul de casa folosit de tine in categoriile blogului, scrie intrebarea mai jos.

Scris de : Dianex

MIHAI
Buna ziua,

Va rog sa imi dati un sfat cu privire la o casa de marcat ELTRADE 100.Aseara am patit pt. a doua oara intr-o saptamana,cand am dat sa scot raportul Z,sa nu imi iasa tot raportul Z.(prima data mi-a iesit toate platile,dar nu scria numarul raportului Z,a doua oara la ultima plata nu mi-a iesit nr. bonului fiscal si deasemeni al raportului Z)
Ce este de facut in aceasta situatie?

Dianex
Buna ziua.Daca in momentul in care ati emis raportul Z, casa de marcat s-a blocat si nu era la incarcat, trebuie sa o puneti la incarcat de fiecare data inainte sa scoateti Z-ul si sa va uitati sa aiba si rola de hartie suficienta. In ce priveste emiterea unui duplicat al raportului Z, intrati pe aceasta adresa http://case-marcat-fiscale.ro/blog-dianex/13-ghid-utilizare-casa-marcat-eltrade-a100 si gasiti toate informatiile.
Mihai
Buna ziua,
casa de marcat avea bateria incarcata,-afisajul arata B4 si rola mai are cel putin jumatate,poate sa fie si alta problema?

Dianex
Buna ziua. Cel mai bine mergeti la cea mai apropiata unitate de service autorizata pe tipul asta de casa de marcat pentru a se face mai multe teste.
Marius
Am casa de marcat achizitionata din Metro. As dorii sa vin la Dvs cu service.
Dvs vad ca ajutati pe toata lumea chiar si gratis. Astia unde am service nici macar nu-mi raspund la telefon, ca sa nu mai zic ca nu au macar un sediu.


­